welzijn

Trinette Hoogakker – My way Coaching

Loopbaanbegeleiding & Stress en burn-out coaching

Als gecertificeerde coach help ik jou graag verder met loopbaanvragen of persoonlijke vraagstukken rond stress, burn-out, grenzen leren stellen en krachtiger in het leven staan. En dit in een warme, respectvolle omgeving en met een resultaatgerichte & no-nonsens aanpak.

 Waarvoor kan je bij mij terecht?

       Loopbaanbegeleiding

Zit je vandaag in een job maar voel je “dit is toch niet helemaal mijn ding?” Heb je het gevoel dat je nood hebt aan een betere balans werk – privé? Wil je graag weten wat jouw talenten, drijfveren en energiegevers zijn? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. 

       Stress en burn-out coaching

Loop je tegen een burn-out aan of  zit je er midden in? In een stress en burn-out coaching traject gaan we zowel preventief aan de slag of werken we aan herstel. Je krijgt oefeningen aangereikt die je helpen te ontspannen en je veerkracht verhogen. Daarnaast krijg je ook een zicht op je stressbronnen en hoe je hier in de toekomst beter mee om kunt gaan.  

·       Voor meer info: www.mywaycoaching.be

·       Contact: trinette@mywaycoaching.be of 0476/476 038

·       Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek

·       Loopbaanbegeleiding met en zonder VDAB loopbaancheques 

Cynthia Verpoorten – Allround Zen

Aromatherapie 

Een Aroma massage is een ontspannende massage met etherische oliën. De etherische oliën hebben heel wat helende effecten tijdens een massage, eerst gaat de geur van de oliën positief uitwerken op je geest en je huid gaat de werkzame stoffen opnemen. De ontspannende massage samen met de kracht van etherische oliën vermindert stress, pijn en de geur zal positief je stemming beïnvloeden.

Voor de massage maak ik een massage olie die speciaal voor jou is, die je op dat moment met mij samenstelt. Zodat de oliën jouw lichaam en geest weer in balans zullen brengen.

Voor wie en waarvoor? 

Voor iedereen die stress en vermoeidheidsklachten ervaart. Een aromatherapie massage zal je spieren en geest meer rust geven. 

Hoe maak je een afspraak? Afspraak maken via mail, laat weten wanneer je eventueel kan en dan kijk ik wat er mogelijk is. Gelieve een twee-tal weken op voorhand je afspraak te boeken. cynthia@allroundzen.com

duur: 60min                                           prijs: €68

Elise Aerts – De Kleine Bloem

Klinisch kinderpsychologe

De Kleine Bloem is een metafoor; kinderen kunnen groeien en stralen onder de juiste omstandigheden, net zoals een bloem. Ik geloof dat elk kind talenten heeft. Daarom is het de missie van De Kleine Bloem om kinderen weer in hun kracht te zetten en hen te laten stralen!

Waarvoor kunnen kinderen en hun ouders bij mij terecht? 

– Individuele begeleiding rond hoogsensitiviteit, weinig zelfvertrouwen, piekeren, stress, perfectionisme, faalangst en omgaan met emoties (5-12 jaar)

– Afname van een non-verbale IQ-test voor terugbetaling logopedie (2 – 7j11m)

Laura Antonacci – Strength and Sensitivity

Klinisch Psycholoog, Life Coach & Loopbaanbegeleidster

Mijn naam is Laura Antonacci, ik ben klinisch psycholoog (2014) en life coach (2017). Ik help hoogsensitieve vrouwen om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Gezien mijn interesse in psychologie en coaching, maak ik gebruik van technieken uit beide disciplines. Dit maak dat ik naast individuele gesprekken, je ook regelmatig opdrachten zal meegeven om thuis aan de slag te gaan.

 Waarvoor kan je bij mij terecht?

– Individuele coaching ivm hoogsensitiviteit. Veel voorkomende uitdagingen zijn: een laag zelfbeeld, piekeren, burn-out of bore-out, afhankelijkheid in relaties, moeilijk voor jezelf kunnen zorgen, etc.

– Loopbaanbegeleiding

Liesbeth Vander Elst
Sportpsychologe en ademcoach

Iedereen is uniek en heeft een eigen achtergrond en verhaal. Graag luister ik naar jouw verhaal. Samen gaan we op zoek naar de elementen die jou kunnen helpen in jouw eigen specifieke situatie en leven.

Waarvoor kan je bij mij terecht? 

Professionele en recreatieve sporters die willen werken rond: mentale vaardigheidstraining (doelen stellen, visualisatie, concentratie, optimaal spanningsniveau,…), zelfvertrouwen, faalangst, omgaan met blessure…

– Mensen die willen starten met een meer actieve levensstijl en op zoek zijn naar een duwtje in de rug.

– Mensen met een chronische aandoening die terug controle willen nemen over eigen gezondheid en zich weer energiek willen voelen.

  •  Afspraak mogelijk op woensdagavond en zaterdagochtend
  • Contact: https://www.liesbethvanderelst.com/contact-nl.html

Isabel Meukens

Pilatesdocent

Pilates is wereldwijd bekend, sterren en celebs zweren bij deze methode om in vorm te blijven! 
De oefeningen voor het hele lichaam werden ontwikkeld door Joseph Pilates met de nadruk op correcte ademhaling en de balans tussen kracht en souplesse. Pilates gebruikt de buik, onderrug en bilspieren als centrum van kracht. Een reeks gecontroleerde oefeningen zorgen voor een sterk en gestroomlijnd lichaam!

 

Jouw activiteit en naam hier? Dat kan!

Neem ’n kijkje bij ‘Huur een ruimte’ en contacteer ons vrijblijvend voor meer info of plan een bezoekje.