welzijn

Cynthia Verpoorten – Allround Zen

Aromatherapie 

Een Aroma massage is een ontspannende massage met etherische oliën. De etherische oliën hebben heel wat helende effecten tijdens een massage, eerst gaat de geur van de oliën positief uitwerken op je geest en je huid gaat de werkzame stoffen opnemen. De ontspannende massage samen met de kracht van etherische oliën vermindert stress, pijn en de geur zal positief je stemming beïnvloeden.

Voor de massage maak ik een massage olie die speciaal voor jou is, die je op dat moment met mij samenstelt. Zodat de oliën jouw lichaam en geest weer in balans zullen brengen.

Voor wie en waarvoor? 

Voor iedereen die stress en vermoeidheidsklachten ervaart. Een aromatherapie massage zal je spieren en geest meer rust geven. 

Hoe maak je een afspraak? Afspraak maken via mail, laat weten wanneer je eventueel kan en dan kijk ik wat er mogelijk is. Gelieve een twee-tal weken op voorhand je afspraak te boeken. cynthia@allroundzen.com

duur: 60min                                           prijs: €68

Elise Aerts – De Kleine Bloem

Klinisch kinderpsychologe

De Kleine Bloem is een metafoor; kinderen kunnen groeien en stralen onder de juiste omstandigheden, net zoals een bloem. Ik geloof dat elk kind talenten heeft. Daarom is het de missie van De Kleine Bloem om kinderen weer in hun kracht te zetten en hen te laten stralen!

Waarvoor kunnen kinderen en hun ouders bij mij terecht? 

– Individuele begeleiding rond hoogsensitiviteit, weinig zelfvertrouwen, piekeren, stress, perfectionisme, faalangst en omgaan met emoties (5-12 jaar)

– Afname van een non-verbale IQ-test voor terugbetaling logopedie (2 – 7j11m)

Isabel Meukens

Pilatesdocent

Pilates is wereldwijd bekend, sterren en celebs zweren bij deze methode om in vorm te blijven! 
De oefeningen voor het hele lichaam werden ontwikkeld door Joseph Pilates met de nadruk op correcte ademhaling en de balans tussen kracht en souplesse. Pilates gebruikt de buik, onderrug en bilspieren als centrum van kracht. Een reeks gecontroleerde oefeningen zorgen voor een sterk en gestroomlijnd lichaam!

 

Liesbet Vermeulen

Loopbaan)coaching & bemiddeling in arbeidsrelaties

  • Wat kan coaching voor jou betekenen?
    Samen bekijken we waar je tegenaan loopt en zoeken we uit waar deze valkuilen vandaan komen.  Dit is de basis voor het realiseren van een duurzame verandering in jezelf.
    Ik begeleid je tijdens dit traject om inzicht te krijgen in je talenten en valkuilen en  de waarden die voor jou belangrijk zijn..
    Tijdens deze reis ben ik je kompas, je sparring partner en je klankbord.  Ik help je de weg te vinden naar de inzichten die in jezelf verborgen zitten en ondersteun je om hen toe te passen in je dagelijks leven.

Wat kan bemiddeling voor jou betekenen?
Als erkend bemiddelaar ondersteun ik de betrokken partijen in het vinden van een oplossing voor hun conflict.
Dit doe ik door beide partijen bij te staan in het uitspreken van hun behoeftes en hen te begeleiden naar een oplossing die voor alle partijen werkt.


Waarvoor kan je bij mij terecht?

(Loopbaan)coaching
Ben je niet tevreden met je job?  Loop je op het werk tegen dingen aan waaraan je wil werken?
Merk je dat je in je leven telkens opnieuw geconfronteerd wordt met dezelfde valkuilen?
Ervaar je dat het tijd is om de koe bij de hoorns te vatten?  Dan kan ik je hierbij helpen!

Zit je met specifieke vragen over je loopbaan? Wil je meer voldoening halen uit je job?  Of wil je weten welke job bij je past?
Dan kan je onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van loopbaancheques.  Meer informatie hierover vind je opwww.vdab.be/loopbaanbegeleiding.
Door mijn samenwerking met een erkend loopbaancentrum, kan je ook bij mij terecht met loopbaancheques.

Bemiddeling in arbeidsrelaties
Loopt je relatie met je collega, leidinggevende of team moeilijk?  Vind je het moeilijk om dit bespreekbaar te maken of weet je niet goed hoe je hiermee moet omgaan?
Ik kan je hierbij begeleiden.  Dit kan individueel of in een bemiddelingstraject met de andere partij.

Meer informatie of kennismaken?

www.liveconsulting.be
Liesbet.vermeulen@liveconsulting.be of 0497/45.36.12
Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Karolien Bogaerts

Awareness by colors.. Bewust door kleur ! 
Lichtpunctuur

We leven binnen het lichtspectrum en onze cellen communiceren via de kleuren van de regenboog. Ontstaat er ergens een miscommunicatie tussen de cellen dan ontstaat er onevenwicht. Wanneer dit blijft duren treedt er ontsteking op en krijgen we allerlei klachten. We kunnen dit bijsturen door een bepaalde kleur in te stralen via de acupunctuurpunten op de huid. Zo komt de juiste communicatiestroom weer op gang en is er weer balans In lichaam en geest. 

Welke kleur is afhankelijk van de psychische oorzaak en het orgaan waarmee het verbonden is. We werken met een gloeilampje omdat dit stromend licht geeft..Hier voegen we de nodige kleur aan toe wat zorgt voor de lichtstroom van de juiste kleur. Na enkele korte testen moet het lichaam letterlijk kleur bekennen en weten we waar de oorzaak zich bevindt. 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Wil jij ook ervaren hoe het werkt?
Wil jij ook de verandering voelen naar meer balans?
Wil jij ook weten welke kleuren jij nodig hebt? 

Wie ben ik? 

Toen ik 18 jaar was werd ik geïnspireerd door de moeder van een vriend die destijds een winkeltje had met edelstenen,boeken, etherische oliën en daar ook zelf massages gaf. Gaandeweg kwam ik in contact met mensen die mij leerden over ayurveda,yoga,dans,acupunctuur,energetische anatomie,bachbloesems, lichtpunctuur enzovoort.. 

Meer informatie of kennismaken?

Boek een kennismakingssessie bij Karolien op nummer 0465/03.11.72 of stuur een mailtje naar awarenessbycolors@gmail.com 

Prijs: €65

Jouw activiteit en naam hier? Dat kan!

Neem ’n kijkje bij ‘Huur een ruimte’ en contacteer ons vrijblijvend voor meer info of plan een bezoekje.