Online & privé yoga lessen

Online yoga

Bij Allround Zen zijn we volop bezig met het opstarten van een online yoga platform. Er komen nieuwe lessen bij met verschillende thema’s. Er zijn niet alleen yoga lessen te vinden maar ook dans-meditatie video’s. Hierbij kan je zelf vrij bewegen, het lichaam laten uitspreken wat het wil uitspreken en de gedachten stil houden.

Het online platform maakt het gemakkelijk om lessen te volgen op tijdstippen dat voor jou goed uitkomt.
Het online abonnement is €8,5 euro om een maand lang onbeperkt alle video’s te raadplegen.

Disclaimer : Wees voorzichtig met het uitvoeren van de bewegingen, bij klachten of blessures altijd uw arts raadplegen. Je neemt deel aan de lessen op eigen risico.

PRIVÉ YOGA LESSEN

Bij Allround Zen bieden we ook de mogelijkheid om privé yoga lessen te volgen. Wat vind jij belangrijk en waar wil jij aan werken? Wat zijn jouw uitdagingen? Wil je meer verdiepen in yoga? Soms bij yoga groepslessen kunnen we ons verloren voelen, er is niet genoeg uitdaging of juist te veel en misschien wil je yoga beter gaan begrijpen. Onzeker zijn tijdens je me-time yoga moment willen we juist niet ervaren. 

Met privé yoga lessen volledig naar jouw behoeftes gaan we sneller vooruitgang boeken en het gaat om jou, jij staat op nummer één. 

De privé yoga lessen zijn volledig op jouw ritme en niveau afgestemd. Voor we een yoga les plannen heb ik graag een gesprek met je om te kijken waar jij aan wil werken en hoe we dat het beste aanpakken. Deze lessen kunnen eventueel ook online doorgaan. 
duur: 60min                                              prijs: €66