EERSTE VERSIE CYNTIMG_6832-cutout

voor kinderen en tieners

kinderyoga, tieneryoga, kleuterdans, dans kids&teens

KINDERYOGA
Het wordt meer dan alleen kennis maken met yoga, af en toe alle remmen los tijdens een dansje, en vervolgens juist de rust en kalmte opzoeken bij de yoga houdingen. Daardoor gaan kinderen spelenderwijs ontdekken wat het betekent om zelf bewust te worden, om te leren omgaan met emoties, hun concentratievermogen gaat groeien, hun creativiteit gaat geprikkeld worden en het is gezond voor het lichaam. Ook gaan we leren om samen te werken en vooral plezier te maken.

TIENERYOGA
Een les waar tieners leren om zich thuis te voelen in hun lichaam. Thuis voelen in je lichaam is niet altijd vanzelfsprekend. Tijdens tieneryoga leer je bewuster omgaan met je emoties, onderzoeken wie je bent en hoe je in elkaar zit en hoe je elkaar kan ondersteunen. 

KLEUTERDANS
In beweging komen om je motoriek en coördinatie te ontdekken. Leuk het ritme van de muziek opzoeken, hoe bewegen door de ruimte, en al dansend door de kleuter fase gaan. 

DANS voor kids & teens
Via bewegingen in je lichaam op onderzoekstocht gaan. Ben je graag creatief in dans? Dan is deze les iets voor jou omdat je vooral tips en tools gaat krijgen om je eigen dansstijl wat meer te ontwikkelen. Je leert in de les wat het betekent om te improviseren en emoties, gebeurtenissen, gedachten, spanningen,… los te laten. 

 

Verdeling van de leeftijden: 
Kleuterdans : 3 jaar – 4 jaar
Kinderyoga : 5 jaar – 11 jaar
Tieneryoga : 12 jaar – 18 jaar
Dans Groep 1: 5 jaar – 11 jaar 
Dans Groep 2: 12 jaar – 18jaar 
de leeftijden die hier worden aangegeven zijn een suggestie en dit kan altijd nog besproken worden, dus als je twijfelt stel gerust je vraag. 

Prijzen: 
1x les i/d week : €95
2x les i/d week: €170 

In de prijs is ook al rekening gehouden met de schoolvakanties. (Geen les in de schoolvakanties) 

Er moet verder niets van materiaal aangekocht worden. Het enige wat belangrijk is, is dat ze kleren aan hebben waar ze zich goed in voelen en makkelijk in bewegen. Voor de yoga lessen is het fijn dat ze een eigen mat van thuis meenemen maar hoeft niet, wij hebben ook een aantal matjes ter beschikking staan. 

Opmerking: Bij ouderkind yoga is leeftijd niet van belang. De prijzen voor de ouderkind yoga zijn dezelfde prijzen als de reguliere yoga lessen en kan dus ook met je yoga beurtenkaart gebruikt worden. 

Adres: Brusselsesteenweg 376 2800 Mechelen