HUUR EEN RUIMTE

PRAKTIJKRUIMTE

De ruimte is 15m² groot en voorzien van een kurken vloer.
Het is bemeubeld met 2 stoelen en een salon tafeltje.

De praktijk wordt bij voorkeur verhuurd voor activiteiten of consultaties in de sociale, welzijns- of gezondheidssector.

Er is een mogelijkheid om zich bekend te maken op onze webpagina ‘Welzijn’, alsook in het centrum Allround Zen zelf door middel van flyers, visitekaartjes…

De huur wordt aangegaan op (semi-)permanente basis en aan de hand van één of meerdere vaste dagdelen per week. Er zijn drie dagdelen: voormiddag, namiddag en avond. Deze kunnen afzonderlijk of aaneensluitend worden gehuurd.

dagdeeluurindeling
Voormiddag8.00-12.00
Namiddag12.30-16.30
Avond17.00-22.00
VM+NM8.00-16.30
VM/NM+AV8.00-12.00 & 17.00-22.00
VM+NM+AV8.00-22.00

Eventuele andere indelingen zijn bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met ons via cynthia@allroundzen.com Contract en huishoudelijk reglement zijn voorhanden.

De praktijkruimte bevindt zich in het Yoga- en Welzijnscentrum Allround Zen en is gelegen op Brusselsesteenweg 376 in Mechelen. Ons welzijnscentrum ligt net buiten het Mechelse stadscentrum en vlakbij de op- en afrit van Mechelen-Zuid. Allround Zen is vlot bereikbaar met de wagen, fiets en het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid.

TARIEVEN:
Praktijkruimte (excl.btw.)

2 uur €15

4 uur €25

5 uur €30

6 uur €35

7 uur €40

8 uur €45

Zaal verhuur (excl. btw.) 

1u= €25 / 1u30= €30 / 2u= €40 / 3u= €60 / 4u= €80 / 5u= €100 … (excl. btw)

50% dient te worden betaald bij reservatie, het saldo voor aanvang van de activiteit. Waarborg: €100 contant. Deze wordt terugbetaald na afloop en indien er geen schade is. In de huurprijs zijn volgende kosten inbegrepen: energie en onderhoud, alsook 15 min. voor aanvang en na afloop van de activiteit.

ZAALVERHUUR

De ruimte is volledig gerenoveerd. Ze is 75m² groot en afgewerkt met een kurken vloer, led-spots, sfeerverlichting en een inbouwcassette. Er zijn tevens allerhande props beschikbaar: meditatiekussens, bolsters, dekentjes, klapstoelen …

De huur wordt aangegaan op éénmalige, occasionele of permanente basis en verloopt per uur. Gebruik van de gemeenschappelijke delen (toilet en zithoek/inkomhal) zijn inbegrepen.

Bij voorkeur wordt de zaal verhuurd voor activiteiten in de sociale, welzijns- of gezondheidssector.

Er is een mogelijkheid om gebruik te  maken van thee, water etc., alsook van een aparte praktijkruimte, douche en van volledige organisatie en promotie van een activiteit. Meer info omtrent prijzen, voorwaarden en beschikbaarheid kan je vragen via: cynthia@allroundzen.com

Contract en huishoudelijk reglement zijn voorhanden.